CAMPER ONDERHOUD EN REPARATIES, BIJ ONS BENT U AAN HET JUISTE ADRES

Wij zijn een officieel Fiat professional servicepunt en werken met originele onderdelen. Dit betekend dat wij garanties, campagnes, reparaties en onderhoud voor u kunnen uitvoeren.

Controles van chassis, vochtmetingen en controle van de gasflessen kunnen wij uiteraard allemaal uitvoeren. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en wij hebben altijd de laatste technische informatie en software updates. Dus kortom voor alle zaken die betrekking hebben op (de garantie van) het Fiat deel van de camper is uw camper bij ons in goede handen.

Kijk hieronder voor meer informatie over veel voorkomende services en onderhoud. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Klik op de onderstaande button en neem direct contact met ons op.

Camper onderhoud bij Autobedrijf Aarsman

REPARATIES AAN UW CAMPER

Ook voor reparaties aan uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u een defect of storing aan uw camper hebben kunnen we hier uiteraard diagnose aan stellen. We zullen altijd eerst een uitgebreide offerte met u bespreken zodat u de reparatiekosten duidelijk zijn. Ook wanneer we tijdens het uitvoeren van onderhoud reparatiepunten of aanvullende kosten tegenkomen nemen we hier eerst contact met u over op.

ONDERHOUD VAN UW CAMPER

Het is aan te raden om uw camper jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven, aangezien u door het uitvoeren van regelmatig auto onderhoud dure reparaties kunt voorkomen. Lees hieronder meer over onderhoud aan uw camper.

ONDERHOUDSBEURTEN

Prijzen voor onderhoud kunt u bij ons opvragen. Met u samen maken we onderhoud op maat. Hierbij rekening houdend met kilometrage, leeftijd en type motor. Om een offerte te maken hebben we het chassisnummer van uw camper nodig en de laatste onderhoudshistorie.

Voorbeeld voor een Fiat 2.3 JTD

  • Een kleine onderhoudsbeurt kost ongeveer € 390,00 inclusief btw (de camper wordt technisch helemaal nagekeken, olie, oliefilter en interieurfilter worden vervangen)
  • Een grote onderhoudsbeurt kost ongeveer € 595,00 inclusief btw (de camper wordt technisch helemaal nagekeken, olie, oliefilter, interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter worden vervangen)

Heeft u een ander type camper? Neem dan contact op voor een offerte (houdt dan het chassisnummer bij de hand)

APK

APK voor uw camper kost bij ons € 85,85 all-in! Geen extra kosten meer voor roetmeting/ EOBD test.

Bij een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis en betaald u enkel de afmeldkosten (€ 5,55 inclusief btw)

VOCHTMETING

Ook vochtmetingen kunnen wij voor u uitvoeren. Hier hanteren we een vaste prijs voor: € 65,00 inclusief btw

DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN

Het vervangen van de distributieriem kost bij ons:

  • Voor een standaard camper: €665,00 inclusief btw
  • Voor een integraal camper: €785,00 inclusief btw

Hierbij zijn ook de multiriem en eventuele ventilatorriem inbegrepen. De waterpomp wordt niet standaard mee vervangen, maar deze wordt wel gecontroleerd. Mocht deze lekken dan zullen we een aanvullende offerte maken.

HULP- OF LUCHTVERING

Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van hulpvering? Wij hebben diverse opties, van hulpveren tot comfort luchthulpsets. Kom dan langs en informeer naar de mogelijkheden en prijzen of download hier onze informatieflyer.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of maak direct online een afspraak door op de onderstaande button te klikken.