Campers

Bij ons bent u aan het goede adres voor het onderhoud aan uw camper!

Wij zijn een officieel Fiat professional service punt en werken met originele onderdelen. Dit betekend dat wij garanties, campagnes, reparaties en onderhoud voor u kunnen uitvoeren. Een extra voordeel is dat Fiat voor campers tot en met 5 jaar, die bij een fiatdealer in onderhoud zijn, bij dure reparaties (aan niet slijtage onderdelen) een coulance regeling heeft.

Controles van chassis, vochtmetingen en controle van de gasflessen kunnen wij uiteraard allemaal uitvoeren. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en wij hebben altijd de laatste technische informatie en software updates.

Dus kortom voor alle zaken die betrekking hebben op (de garantie van) het Fiat deel van de camper is uw camper bij ons in goede handen.

Uw auto, uw levensstijl

Ontvang nuttige onderhoudstips, bekijk uw onderhoudshistorie, blijf op de hoogte over nieuwe producten voor u en uw Fiat Ducato, profiteer van persoonlijke aanbiedingen en meer. Registreer uw camper daarom op: myducato.nl.

Onderhoud voor uw camper

Kijk hieronder voor meer informatie over veel voorkomende services en onderhoud. Benieuwd, wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Klik op de onderstaande button en neem direct contact met ons op.

HULPVERING OF LUCHTVERING VOOR UW CAMPER?

Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van hulpvering? Wij hebben diverse opties, van hulpveren tot comfort luchthulpsets. Kom dan langs en informeer naar de mogelijkheden en prijzen of klik hier voor meer informatie.

APK

APK voor uw camper kost bij ons € 77,50 all-in! Geen extra kosten meer voor roetmeting/ EOBD test. Bij een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis en betaald u enkel de afmeld kosten (€ 4,55 excl btw)

(prijswijzigingen vanuit de importeur voorbehouden)

DISTRIBUTIERIEM

Het vervangen van de distributieriem kost bij ons:

  • ● Voor een standaard camper: €500,00 ex btw (€605,00 inclusief btw)
  • ● Voor een integraal camper: €600,00 ex btw (€726,00 inclusief btw)

Hierbij zijn ook de multiriem en eventuele ventilatorriem inbegrepen. De waterpomp wordt niet standaard mee vervangen, maar deze wordt wel gecontroleerd. Mocht deze lekken dan zullen we een aanvullende offerte maken.

(prijzen zijn geldig tot 31-12-2019)

VOCHTMETING

Ook vochtmetingen kunnen wij uiteraard voor u uitvoeren. Hier hanteren we een vaste prijs voor: € 65,00 incl. btw

(prijzen zijn geldig tot 31-12-2019)

ONDERHOUD

Prijzen voor onderhoud kunt u bij ons opvragen. Met u samen maken we onderhoud op maat. Hierbij rekening houdend met kilometrage, leeftijd en type motor. Om een offerte te maken hebben we het chassisnummer van uw camper nodig en de laatste onderhoudshistorie.

Voorbeeld voor een Fiat 2.3 JTD
  • ● Een kleine onderhoudsbeurt kost ongeveer € 390,00 incl btw (olie, oliefilter en interieurfilter worden vervangen)
  • ● Een grote onderhoudsbeurt kost ongeveer € 595,00 incl btw  (olie, oliefilter, interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter worden vervangen)
  • ● Daarnaast wordt, bij beide beurten, uw camper technisch helemaal nagekeken en is de APK gratis als het gelijktijdig met het onderhoud wordt uitgevoerd.

Heeft u een ander type camper? Neem dan contact op voor een offerte (houdt dan het chassisnummer bij de hand)

(prijzen zijn geldig tot 31-12-2019)