CAMPER ONDERHOUD EN REPARATIES, BIJ ONS BENT U AAN HET JUISTE ADRES

Wij zijn een officieel Fiat professional service punt en werken met originele onderdelen. Dit betekend dat wij garanties, campagnes, reparaties en onderhoud voor u kunnen uitvoeren. Een extra voordeel is dat Fiat voor campers tot en met 5 jaar, die bij een fiatdealer in onderhoud zijn, bij dure reparaties (aan niet slijtage onderdelen) een coulance regeling heeft.

Controles van chassis, vochtmetingen en controle van de gasflessen kunnen wij uiteraard allemaal uitvoeren. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en wij hebben altijd de laatste technische informatie en software updates. Dus kortom voor alle zaken die betrekking hebben op (de garantie van) het Fiat deel van de camper is uw camper bij ons in goede handen.

Kijk hieronder voor meer informatie over veel voorkomende services en onderhoud. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Klik op de onderstaande button en neem direct contact met ons op.

UW CAMPER, UW LEVENSSTIJL

Ontvang nuttige onderhoudstips, bekijk uw onderhoudshistorie, blijf op de hoogte over nieuwe producten voor u en uw Fiat Ducato, profiteer van persoonlijke aanbiedingen en meer. Registreer uw camper daarom op: myducato.nl.

ONDERHOUD VOOR UW CAMPER

Prijzen voor onderhoud kunt u bij ons opvragen. Met u samen maken we onderhoud op maat. Hierbij rekening houdend met kilometrage, leeftijd en type motor. Om een offerte te maken hebben we het chassisnummer van uw camper nodig en de laatste onderhoudshistorie.

VOORBEELD VOOR EEN FIAT 2.3 JTD

  • Een kleine onderhoudsbeurt kost ongeveer € 390,00 inclusief btw* (olie, oliefilter en interieurfilter worden vervangen)
  • Een grote onderhoudsbeurt kost ongeveer € 595,00 inclusief btw*  (olie, oliefilter, interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter worden vervangen)
  • Daarnaast wordt, bij beide beurten, uw camper technisch helemaal nagekeken en is de APK gratis als het gelijktijdig met het onderhoud wordt uitgevoerd.

Heeft u een ander type camper? Neem dan contact op voor een offerte (houdt dan het chassisnummer bij de hand)

APK voor uw camper kost bij ons € 77,50 all-in*! Geen extra kosten meer voor roetmeting/ EOBD test.

Bij een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis en betaald u enkel de afmeldkosten (€ 4,55 excl btw)

Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van hulpvering? Wij hebben diverse opties, van hulpveren tot comfort luchthulpsets. Kom dan langs en informeer naar de mogelijkheden en prijzen of download hier onze informatieflyer.

Het vervangen van de distributieriem kost bij ons:

  • Voor een standaard camper: €500,00 ex btw (€605,00 inclusief btw)*
  • Voor een integraal camper: €600,00 ex btw (€726,00 inclusief btw)*

Hierbij zijn ook de multiriem en eventuele ventilatorriem inbegrepen. De waterpomp wordt niet standaard mee vervangen, maar deze wordt wel gecontroleerd. Mocht deze lekken dan zullen we een aanvullende offerte maken.

Ook vochtmetingen kunnen wij voor u uitvoeren. Hier hanteren we een vaste prijs voor: € 65,00 inclusief btw*

Maak direct een afspraak

Direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of maak direct online een afspraak door op de onderstaande button te klikken.

*De genoemde prijzen zijn geldig t/m 31-12-2019 en zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen van de importeur