APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) voor uw camper kost bij ons € 77,50 all-in*! Geen extra kosten meer voor roetmeting/ EOBD test.

Bij een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis en betaalt u enkel de afmeldkosten. (€ 4,55 excl btw)

Het is verstandig om goed in de gaten te houden wanneer uw camper gekeurd moet worden, vaak is uw camper nog niet gekeurd. Wanneer uw camper gekeurd moet worden, hangt af van de datum dat uw camper is voorzien van kenteken en het moment dat u met de camper de weg op gaat.

Regels ledig gewicht tot en met 3.500 kilo:

  • Is de camper na 1 januari 2015 toegelaten? En rijdt de camper op benzine, alcohol, of elektromotor? Dan moet deze na elke 4 jaar APK gekeurd worden. Vervolgens dient u twee keer na twee jaar uw camper AKP te keuren,  en vervolgens ieder jaar.
  • Is de camper na 1 januari 2015 toegelaten? En rijdt de camper op diesel/gas dan moeten deze na drie jaar APK gekeurd worden en vervolgens om het jaar.
  • Is de camper voor 1 januari 2015 toegelaten? Campers die Jonger zijn dan 30 jaar moeten een APK ondergaan na drie jaar en vervolgens om het jaar.
  • Is de camper ouder dan dertig jaar? Dan moet de Camper om de twee jaar een APK ondergaan.
  • Alle campers die zijn toegelaten voor 1960 hebben geen APK-plicht

Maak direct een afspraak

Regels ledig gewicht boven de 3.500 Kilo:

  • Toelating na 1 januari 1960? Dan is elk jaar een APK verplicht
  • Toelating voor 1 januari 1960? Dan is er geen APK verplicht

Maak direct een afspraak

Let op! Als de camper op een ander soort brandstof gaat rijden zal de APK-datum waarschijnlijk veranderen.

Na de eerste keuring ontvangt u altijd een APK-keuringsrapport waar een vervaldatum op staat. Wees zeker dat voor deze datum uw camper is gekeurd.