Onderhoud

BIJ ONS BENT U AAN HET GOEDE ADRES VOOR HET ONDERHOUD AAN UW CAMPER!

Wij zijn een officieel Fiat professional service punt en werken met originele onderdelen. Dit betekend dat wij garanties, campagnes, reparaties en onderhoud voor u kunnen uitvoeren. Een extra voordeel is dat Fiat voor campers tot en met 5 jaar, die bij een fiatdealer in onderhoud zijn, bij dure reparaties (aan niet slijtage onderdelen) een coulance regeling heeft.

Controles van chassis, vochtmetingen en controle van de gasflessen kunnen wij uiteraard allemaal uitvoeren. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en wij hebben altijd de laatste technische informatie en software updates.

Dus kortom voor alle zaken die betrekking hebben op (de garantie van) het Fiat deel van de camper is uw camper bij ons in goede handen.

Onderhoudsbeurten

Prijzen voor onderhoud kunt u bij ons opvragen. Samen met u voeren we onderhoud uit op maat. Hierbij rekening houdend met kilometrage, leeftijd en type motor. Voor de aanvraag van de offerte hebben we het chassisnummer van uw camper nodig en de laatste onderhoudshistorie.

VOORBEELD VOOR EEN FIAT 2.3 JTD

● Een kleine onderhoudsbeurt kost ongeveer € 390,00 inclusief btw* (olie, oliefilter en interieurfilter worden vervangen)

● Een grote onderhoudsbeurt kost ongeveer € 595,00 inclusief btw* (olie, oliefilter, interieurfilter, luchtfilter en brandstoffilter worden vervangen)

● Daarnaast wordt, bij beide beurten, uw camper technisch helemaal nagekeken en is de APK gratis als het gelijktijdig met het onderhoud wordt uitgevoerd.

Heeft u een ander type camper? Neem dan contact op voor een offerte. (houd dan het chassisnummer bij de hand)

Hulpvering of luchtvering

Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van hulpvering? Kom dan langs en vraag naar de mogelijkheden en prijzen of download hier onze informatieflyer. Wij hebben diverse opties, van hulpveren tot comfort luchthulpsets.

Distributieriem vervangen

Het vervangen van de distributieriem kost bij ons:

● Voor een standaard camper: €500,00 ex btw (€605,00 inclusief btw)*

● Voor een integraal camper: €600,00 ex btw (€726,00 inclusief btw)*

Hierbij zijn ook de multiriem en eventuele ventilatieriem inbegrepen. De waterpomp wordt niet standaard mee vervangen, maar deze wordt wel gecontroleerd. Mocht deze lekken, dan zullen we een aanvullende offerte maken. Maak direct een afspraak