Wanneer heeft u een service beurt nodig?

Een onderhoudsbeurt is zeer van belang voor de levensduur van uw camper. Maar dan vraagt u zich waarschijnlijk af: ‘na hoeveel kilometer is dat dan nodig?’
Dit hangt volledig af van het aantal kilometers dat u rijdt en in wat voor omstandigheden.

Laat u daarom door ons adviseren. Samen met u maken we onderhoud op maat. Hierbij rekening houdend met kilometrage, leeftijd en type motor. Om een offerte te maken hebben we het chassisnummer van uw camper nodig en de laatste onderhoudshistorie.
Maak direct een afspraak

5 redenen waarom onderhoud zo belangrijk is:

  1. In de afgelopen 5 jaar zijn het aantal hulp aanvragen verdrievoudigd bij alarmcentrale SOS. Dit komt omdat er steeds meer campers komen en eigenaren steeds vaker zelf reparaties uitvoeren wat ten koste gaat van de kwaliteit van de reparatie. Dit zorgt voor meer ongelukken en onveilige situaties op de weg.
  2. U zit nooit te wachten op pech in het buitenland, waarbij altijd extra kosten in rekening worden gebracht, wat het vaak duurder maakt dan even langs uw dealer te gaan voor een onderhoudsbeurt.
  3. Grote kosten kunnen ontstaan wanneer u de inspecties van campers vermijdt. Deze inspecties zijn van zeer groot belang omdat kleine storingen kunnen uitgroeien tot het falen van essentiële componenten.
  4. Met een extra onderhoudsbeurt blijft uw camper in optimale conditie, waardoor de levensduur van de onderdelen van uw camper wordt verlengd. Hierdoor kunt u langer genieten van uw camper.
  5. Ook zal uw camper zuiniger zijn wanneer alle motorcomponenten optimaal werken, in dit geval kunt u de onderhoudskosten eenvoudig terug verdienen. Denk hierbij aan het op tijd vervangen van bougies, brandstoffilter, luchtfilter en het tijdig controleren en aanpassen van de ontstekingsknop.

Een indicatie van het totale kostenplaatje van uw onderhoudsbeurt vindt u hier.