Maatregelen COVID-19

MAATREGELEN RONDOM COVID-19 (HET CORONAVIRUS)

Wij zijn open en staan graag voor u klaar, maar in verband met het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen om zowel uw als onze gezondheid te waarborgen. De onderstaande maatregelen zijn bepaald op basis van de adviezen van het RIVM:

  • Wij vragen u om uitsluitend gebruik te maken van onze ingang aan de voorzijde, dit om de 1,5 meter afstand tot onze monteurs te kunnen waarborgen.
  • Er staan lijnen rondom de receptie om ervoor te zorgen dat ook hier 1,5 meter afstand wordt bewaard.
  • Wij vragen u om alleen in de showroom en bij de receptie te komen om zo gepaste afstand tot onze medewerkers te kunnen bewaren.
  • Uw sleutel, deurklink, stuur en versnellingspook (en wat wij eventueel verder moeten aanraken in de auto) wordt gedesinfecteerd voor en na uw bezoek aan ons.
  • Wij zorgen ervoor dat onze werkplek goed gedesinfecteerd is, waaronder de receptie, pinapparaat, wachtplaatsen, etc. In onze showroom zijn alle auto’s op slot, mocht u een kijkje willen nemen dan desinfecteren wij de sleutel, deurklink, stuur en versnellingspook hiervoor en na, zodat ook dit veilig kan gebeuren.
  • Wij vragen u om indien mogelijk alleen te komen.
  • Houd daarnaast rekening met andere klanten die aanwezig zijn. We hebben verschillende wachtruimtes in onze showroom. Kies een plaats waar nog geen andere klanten zitten en houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Vraag ons gerust waar u kunt gaan zitten als u twijfelt.
  • Mocht u ziekteverschijnselen vertonen waarvoor het RIVM waarschuwt (hoesten, niezen, koorts, etc.) verzoeken wij u vriendelijk om niet langs te komen, maar om contact op te nemen zodat wij uw auto eventueel kunnen komen ophalen en weer thuis brengen. Mocht dit niet lukken kunnen we de afspraak uiteraard verzetten.
Mocht u ziekteverschijnselen vertonen of liever niet naar ons toe komen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan onze best doen om uw auto (kosteloos) op te halen en terug thuis te brengen.