Connectiviteit

FIAT 500E: NIEUWE CONNECTIVITEITSAPPS

Met de FIAT-app kunt u de nieuwe 500E altijd en overal beheren. Uw nieuwe Fiat 500E is altijd verbonden, dankzij Uconnect: de connectiviteitsdiensten die instaan voor de veiligheid en de bediening op afstand van de belangrijkste functies van uw wagen. Via de nieuwe Fiat-app is een groot aantal handige apps beschikbaar die het gebruik van uw nieuwe 500E nog leuker en makkelijker maken. Ontdek alle functies!

Benieuwd naar alle opties en mogelijkheden die bij de verschillende modellen en uitvoeringen horen? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

CONNECTIVITEITSAPPS IN DE FIAT-APP

  • MY ECHARGE

My eCharge biedt u verschillende handige functies om het opladen van uw nieuwe 500E met uw telefoon te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een laadstation of vrije laadpaal in de buurt zoeken, laadsessies plannen en afrekenen of uw laadhistorie bijhouden. Als u thuis een Wallbox heeft, kunt u ook het opladen via deze functie eenvoudig op afstand beheren.

 

  • MY ASSISTANT

My Assistant biedt u de mogelijkheid om bij pech contact op te nemen met de Fiat-alarmcentrale via het touchscreen in het dashboard of de Fiat-app op uw telefoon. Met de SOS-knop bij de binnenspiegel kunt u snel en eenvoudig een noodoproep versturen.

 

  • MY WI-FI
My Wi-Fi biedt u een mobiele hotspot waaraan u tot acht verschillende apparaten kunt koppelen. Zo kunnen u en uw reisgenoten onderweg net zo makkelijk internetten, chatten en muziek streamen als thuis. En dankzij de spraakassistent die beschikbaar is vanaf januari 2021, kunt u alles veilig handsfree doen.

 

  • MY CAR

My Car maakt het mogelijk op uw telefoon de brandstofvoorraad, de bandenspanning, het oliepeil en de kilometerstand te controleren. Ook kunt u hier eenvoudig nagaan wanneer het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt.

  • MY NAVIGATION

Met My Navigation kunt u eenvoudig een navigatiebestemming rechtstreeks vanaf uw smartphone in het navigatiesysteem van de auto importeren. Op de kaart kun u actuele verkeersinformatie, weerberichten, flitsermeldingen en laadpunten laten weergeven. Via uw telefoon worden de kaarten die in het systeem zijn opgeslagen automatisch geüpdatet, zodat u altijd over de meest recente versies beschikt.

 

  • MY REMOTE

Met My Remote kunt u op de kaart zien waar uw nieuwe 500E  zich bevindt, bijvoorbeeld als u niet meer weet waar hij precies geparkeerd staat. Daarnaast kunt u op afstand de portieren vergrendelen of ontgrendelen, het laadniveau van de aandrijfaccu’s checken of de airco inschakelen om het interieur voor vertrek te koelen terwijl uw auto nog aan de thuislader of laadpaal staat.

 

  • MY ALERT
Met My Alert kunt u altijd een oogje op uw nieuwe 500E houden. Wanneer het systeem een poging tot diefstal vermoedt, ontvangt u een pushbericht in de Fiat-app. U kunt dan rechtstreeks de hulp inroepen van de alarmcentrale, die de tracking-functie kan inschakelen om opsporing door de politie te vergemakkelijken. Dit is een optionele dienst.