PRIVATE LEASE OF KOOP, WAT PAST BIJ JOU?

Op zoek naar een nieuwe auto? Kies voor een nieuwe Fiat op een manier die bij jouw leven past. Wil je graag zelf de eigenaar van je nieuwe auto zijn en niet van tevoren hoeft te bepalen hoe lang je je auto wilt rijden? Of spreekt het idee van een all-inclusive bedrag je aan zodat je makkelijk kan budgetteren en na enkele jaren zonder zorgen je auto weer inlevert? Private lease of kopen, de keus is aan jou.

WAT IS PRIVATE LEASE?

Een auto private leasen (of privé leasen) is tegenwoordig heel normaal en steeds meer mensen kiezen ervoor. Waarom? Omdat je met private lease wel de lusten hebt van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Je rijd een nieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. En dit geheel zorgeloos want het maandbedrag is inclusief de kosten voor onder andere:

  • reparaties
  • onderhoud
  • schadeherstel
  • all risk verzekering
  • wegenbelasting
  • pechhulp

Door de kiezen voor private lease kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Wij regelen alles en jij hoeft alleen nog de brandstof te betalen

HOE WERKT PRIVATE LEASEN?

Private leasen is eigenlijk het huren van een auto. Je stelt de auto zelf samen of kiest een model uit de showroom, bepaald de looptijd van het lease-contract en het aantal kilometers dat je per jaar wil rijden. Op basis hiervan wordt jouw maandelijkse bedrag bepaald.

De lease-auto is eigendom van de leasemaatschappij en als de looptijd verstreken is lever je de auto weer in en mag je weer een nieuwe uitzoeken! Ideaal wanneer je niet te lang aan één auto vast wilt zitten.

BENIEUWD OF PRIVATE LEASE BIJ JOU PAST?

Nog niet overtuigd of private lease of koop het beste bij jouw situatie past? Kom eens langs in de showroom. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn en beantwoorden graag al jouw vragen.