5 JAAR GARANTIE

ONBEZORGD EN KILOMETERVRIJ RIJDEN

Ondanks dat uw nieuwe Fiat in perfecte staat wordt geleverd, kan het natuurlijk onverhoopt gebeuren dat er toch iets mis is met de auto. U kunt dan rekenen op de uitgebreide garantie op een nieuwe Fiat van maar liefst 5 jaar, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Deze garantie bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar aanvullende garantie. De garantie kent geen kilometer beperking en is volledig overdraagbaar op de volgende eigenaar, onder de voorwaarde dat de auto volgens het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud wordt onderhouden. De garantie biedt dekking tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele onderdelen.

Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd zijn omvatten: de reparatie of vervanging van het defecte onderdeel, arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie en de levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Daarnaast is de carrosserie van uw auto gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze garantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van doorgeroeste delen en is 8 jaar geldig vanaf de registratiedatum van de auto.

Bovendien krijgt u ook 5 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa. Dus u kunt onbezorgd rijden.

Let op: De 5 jaar garantie geldt alleen voor alle nieuwe Fiat modellen die vanaf 1 januari 2019 zijn geregistreerd.

EXTRA GARANTIE

Is uw Fiat geregistreerd vóór 1 januari 2019, dan heeft u de optie om Fiat Extra Garantie af te sluiten. Met behulp van deze service kunt u de fabrieksgarantie met maximaal 5 jaar uitbreiden en dit zonder eigen risico en zonder kilometerlimiet. Tijdens deze extra garantie periode heeft u ook mobiliteitsgarantie met Europa dekking.

Wanneer u gebruik wilt maken van Fiat Extra Garantie, moet u dit doen binnen de fabrieksgarantieperiode van 2 jaar en voordat u 60.000 km heeft gereden.