Airconditioning

Wat is er heerlijker dan een koele auto in de zomer? De airco in uw auto heeft wel regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te blijven doen. U bent bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en de controles van uw airco!

Pollenfilter vervangen

Het pollenfilter (oftewel interieurfilter) zorgt voor een goede luchtkwaliteit in uw auto. Het filter zorgt ervoor dat stof, vuil en pollen buiten de auto blijven, waardoor er alleen schone lucht de auto in stroomt. Dat is wel zo prettig, zeker als u veel last heeft van allergieën!

U wordt geadviseerd om het pollenfilter (oftewel interieurfilter) jaarlijks te laten vervangen. Door dit filter op tijd te vervangen zorgt u niet alleen voor een optimale luchtkwaliteit, maar voorkomt u dat het een onaangename lucht gaat veroorzaken en hoeven de airco en verwarming minder moeite te doen om tot de optimale temperatuur te komen.

Heeft u elk jaar veel last van allergieën? Vraag dan eens naar het speciale anti-allergeen pollenfilter. Dit filter zuivert maar liefst 96% van de lucht in uw auto!

Airco-reiniging

Naast het jaarlijks vervangen van het pollenfilter, adviseren wij u om ook uw airco regelmatig. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën een kans om zich te verspreiden!

BASIS AIRCO-REINIGING van € 39 voor slechts €29*

Bij de basis airco-reiniging wordt een speciaal ontwikkelde spray in het verluchtingssysteem van uw auto gespoten waardoor vuil, schimmels en ziektekiemen verwijderd worden.
Zo ruikt de airco weer fris en geniet u van de zuivere lucht.

INTENSIEVE AIRCO-REINIGING van € 89 voor slechts €69*

Met een intensieve airco-reiniging wordt het gehele airco-systeem gereinigd, inclusief de verdamper die zorgt voor de koele lucht. Het systeem verkeert na afloop weer in nieuwstaat en is vrij van bacteriën en schimmels.

*Alleen geldig bij het vervangen van het pollenfilter.