Airconditioning

AIRCO ONDERHOUD

Wat is er heerlijker dan een koele auto in de zomer? Een goed werkende aircoconditioning is in de zomer erg belangrijk. Het maakt de ritjes niet alleen aangenamer, maar zorgt er ook voor dat je de aandacht gemakkelijker bij de weg kunt houden. De airco in uw auto heeft wel regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te blijven doen. U bent bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en de controles van uw airco!

Lees verder voor meer informatie over wat airco onderhoud inhoud of klik hier hier voor de aanbieding voor het reinigen van uw aircosysteem. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Laat airco onderhoud uitvoeren voor een goed werkende airconditioning

WAT HOUDT AIRCO ONDERHOUD IN?

Airco onderhoud bestaat uit:

  • Het regelmatig vervangen van het interieurfilter
  • Het reinigen en desinfecteren van het aircosysteem
  • Het controleren van het peil en eventueel  bijvullen van koudemiddel in het aircosysteem

POLLENFILTER VERVANGEN

Het pollenfilter (oftewel interieurfilter) zorgt voor een goede luchtkwaliteit in uw auto. Het filter zorgt ervoor dat stof, vuil en pollen buiten de auto blijven, waardoor er alleen schone lucht de auto in stroomt. Dat is wel zo prettig.

U wordt geadviseerd om het interieurfilter jaarlijks te laten vervangen. Door dit filter op tijd te vervangen zorgt u niet alleen voor een optimale luchtkwaliteit, maar voorkomt u dat het een onaangename lucht gaat veroorzaken en hoeven de airco en verwarming minder moeite te doen om tot de optimale temperatuur te komen. Het interieurfilter wordt zowel bij de grote als bij de kleine onderhoudsbeurt vervangen.

Heeft u elk jaar veel last van allergieën? Vraag dan eens naar het speciale anti-allergeen pollenfilter. Dit filter zuivert maar liefst 96% van de lucht in uw auto!

LAAT UW INTERIEURFILTER VERVANGEN VOOR €40,-*

KIES VOOR EEN PRIME-INTERIEURFILTER VOOR €89,-*

*Dit is de prijs wanneer u dit niet in combinatie met een onderhoudsbeurt doet. Bij zowel de grote als kleine onderhoudsbeurt zit het interieurfilter inbegrepen.

AIRCOREINIGING

Naast het jaarlijks vervangen van het pollenfilter, adviseren wij u om ook uw airco regelmatig te reinigen. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich te verspreiden! Het aircosysteem is namelijk de ideale plaats voor virussen en bacteriën om te groeien, aangezien het er donker en vochtig is. Dit kan zorgen voor een nare en muffe lucht vanuit de airco.

Door middel van een intensieve airco-reiniging wordt het gehele airco-systeem gereinigd en gedesinfecteerd. Deze behandeling verwijdert bacteriën, schimmels en gisten, helpt allergische reacties te voorkomen en verminderd slechte geuren uit het aircosysteem.

LAAT UW AIRCO INTENSIEF REINIGEN EN DESINFECTEREN VOOR SLECHTS €39,95*

*Dit is exclusief het vervangen van het interieurfilter

AIRCO VULLEN

Heeft u het idee dat uw airco niet goed meer koelt en hij zijn werking verliest? Het kan zijn dat uw airco moet worden bijgevuld met koudemiddel. Wanneer er niet meer voldoende koudemiddel aanwezig is heeft u bovendien de kans dat de airco stukgaat. Laat daarom op tijd het peil van het vulmiddel van uw airco controleren.

Jaarlijks verliest u langs de rubbers tussen de 8% en 10% van het koudemiddel. Wanneer we echter het idee hebben dat er een lekkage zou kunnen zijn waardoor u het koudemiddel sneller verliest, voegen wij fluor toe aan het koudemiddel. Hierdoor kunnen we vervolgens zien waar het koudemiddel verloren gaat en welke reparatie nodig is om dit te verhelpen.

AANBIEDING

AANBIEDING

Om uw airco in topconditie te houden hebben we een aantal aanbiedingen voor u. Bent u benieuwd naar de kosten voor het bijvullen van het koudemiddel of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, zodat wij het airco onderhoud toe kunnen lichten en een offerte kunnen maken.

UPGRADE NAAR PRIME-FILTER EN AIRCO-REINIGING VAN €115,- VOOR €74,95
Bij dit pakket wordt uw interieurfilter vervangen met een upgrade naar het Prime-Filter. Het Prime-Filter blokkeert fijnstof bijna volledig, vangt bijna 100% van de allergenen op en vermindert de groei van schimmels en bacteriën met meer dan 98%. Daarnaast wordt met een intensieve airco-reiniging het gehele airco-systeem gereinigd en gedesinfecteerd. Deze behandeling verwijdert bacteriën, schimmels en gisten, helpt allergische reacties te voorkomen en verminderd slechte geuren uit het aircosysteem.

Wilt u ook airco onderhoud aan uw auto laten uitvoeren. Klik dan hieronder en maak direct online een afspraak. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!