Airconditioning

AIRCO ONDERHOUD

Wat is er heerlijker dan een koele auto in de zomer? Een goed werkende aircoconditioning is in de zomer erg belangrijk. Het maakt de ritjes niet alleen aangenamer, maar zorgt er ook voor dat je de aandacht gemakkelijker bij de weg kunt houden. De airco in uw auto heeft wel regelmatig onderhoud nodig om zijn werk goed te blijven doen. U bent bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en de controles van uw airco!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

POLLENFILTER VERVANGEN

Het pollenfilter (oftewel interieurfilter) zorgt voor een goede luchtkwaliteit in uw auto. Het filter zorgt ervoor dat stof, vuil en pollen buiten de auto blijven, waardoor er alleen schone lucht de auto in stroomt. Dat is wel zo prettig, zeker als u veel last heeft van allergieën!

U wordt geadviseerd om het pollenfilter (oftewel interieurfilter) jaarlijks te laten vervangen. Door dit filter op tijd te vervangen zorgt u niet alleen voor een optimale luchtkwaliteit, maar voorkomt u dat het een onaangename lucht gaat veroorzaken en hoeven de airco en verwarming minder moeite te doen om tot de optimale temperatuur te komen.

Heeft u elk jaar veel last van allergieën? Vraag dan eens naar het speciale anti-allergeen pollenfilter. Dit filter zuivert maar liefst 96% van de lucht in uw auto!

AIRCOREINIGING

Naast het jaarlijks vervangen van het pollenfilter, adviseren wij u om ook uw airco regelmatig te reinigen. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën geen kans om zich te verspreiden! Wij bieden het volgende reinigingspakket aan:

UPGRADE NAAR PRIME-FILTER EN AIRCO-REINIGING VAN €115,- VOOR € 74,95
Bij dit pakket wordt uw interieurfilter vervangen met een gratis upgrade naar het Prime-Filter. Het Prime-Filter blokkeert fijnstof bijna volledig, vangt bijna 100% van de allergenen op en vermindert de groei van schimmels en bacteriën met meer dan 98%. Daarnaast wordt met een intensieve airco-reiniging het gehele airco-systeem gereinigd en gedesinfecteerd. Deze behandeling verwijdert bacteriën, schimmels en gisten, helpt allergische reacties te voorkomen en verminderd slechte geuren uit het aircosysteem.

IN COMBINATIE MET EEN ONDERHOUDSBEURT €39,95
Heeft uw auto ook een onderhoudsbeurt nodig? Dan kost de aircoreiniging slechts €39,95 extra.

* Deze prijzen zijn alleen geldig bij het vervangen van het pollenfilter

GEBRUIK MAKEN VAN DEZE ACTIE?

Gebruik maken van deze actie? Maak dan direct online een afspraak, of neem contact met ons op!