Onderhoud

ONDERHOUD VOOR ALLE MERKEN

Autobedrijf Aarsman is al meer dan 50 jaar een begrip in Zevenbergen, op het gebied van onderhoud en reparaties voor zowel de particuliere, als de zakelijke rijder.
Met onze specialiteit in de bekende automerken, Fiat en Alfa Romeo kunnen wij u voorzien van de gewenste onderhoudsbeurten van uw voertuig.
Naast onze specialismen in Fiat en Alfa Romeo, is onze service ook geschikt in onderhoudsbeurten van andere automerken.

We kunnen alle werkzaamheden zo plannen dat u kunt wachten met een kopje koffie of thee. Duurt het wat langer en heeft u vervangend vervoer nodig tijdens het onderhoud? Ook dat regelen we voor u.

Soorten onderhoudsbeurten:

  • Vervangen motorolie /oliefilter

Het oliefilter van uw auto kan na verloop van tijd verzadigd raken met vuil, waardoor deze niet meer functioneert. Wij raden u sterk af om deze zelf te vervangen. Met deze vervanging wordt ook het olie ververst, wij raden aan kom dit elk jaar te doen ook als u weinig rijdt. Regelmatig uw motorolie verversen is essentieel voor de levensduur van de motor van uw auto. Daarnaast rijdt uw auto zuiniger.
Maak direct een afspraak

  • Remvloeistof

Remvloeistof veroudert, maar trekt ook vocht aan. Hierdoor zal de remkracht verminderen of, in het uiterste geval, verliezen de remmen hun werking. Dit hoort niet bij een onderhoudsbeurt, en wordt apart in rekening gebracht. Wij raden aan om dit iedere 2 jaar te vervangen, ongeacht hoeveel u rijdt.
Maak direct een afspraak

  • Vervangen van zomer- en winterbanden

Zodra de temperatuur onder de 7°C is, is het verstandig om uw zomerbanden te wijzigen naar winterbanden. Zo kunt u veilig de weg op gedurende winterse weersomstandigheden. Wanneer de temperatuur in het voorjaar weer boven de 7°C uitkomt, kunnen de zomerbanden weer onder uw auto. 
Maak direct een afspraak

  • Airco onderhoud

Wat is er lekkerder dan een koele auto in de zomer? De airco in uw auto dient wel regelmatig een beurt te krijgen, zodat de airco goed blijft functioneren.

Pollenfilter vervangen

Zo wordt tijdens het onderhoud de pollenfilter vervangen, wat zorgt voor een goede luchtkwaliteit in uw auto. Zo worden stof, vuil en pollen buiten de auto gehouden. Hierdoor wordt er alleen schone lucht de auto ingestroomd. Dat is wel zo prettig, zeker als u veel last heeft van allergieën!

Airco reiniging

Naast het jaarlijks vervangen van het pollenfilter, adviseren wij u om ook uw airco regelmatig. Hierdoor krijgen vuil en bacteriën een kans om zich te verspreiden!
U bent bij ons aan het juiste adres voor al het onderhoud en de controles van uw airco!
Maak direct een afspraak

LAAT JE NIET VERRASSEN

Ga naar de onderhoudscalculator van Fiat en weet wat de onderhoudskosten van jouw Fiat zijn