FIAT ORIGINAL CARE

VOOR ALLE MERKEN

We hebben uiteraard een aftersales en onderdelen contract met Fiat, Alfa en Fiat Professional, wat betekend dat we al het voorgeschreven onderhoud en eventuele garanties voor u kunnen uitvoeren, onze monteurs gaan regelmatig op cursus om van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Maar ook “vreemde” merken zijn voor ons niet vreemd, welk merk u ook heeft onze service geldt ook voor u.

We kunnen alle werkzaamheden zo plannen dat u kunt wachten met een kopje koffie of thee, duurt het wat langer en heeft u vervangend vervoer nodig tijdens het onderhoud? Ook dat regelen we voor u.

Vraag onze receptionist naar de mogelijkheden of geef het aan op het contact formulier.

FIAT ORIGINAL CARE – voor Fiats van 5 jaar en ouder

Scherpe vaste tarieven, geen verrassingen, altijd originele FIAT-onderdelen

Voor Fiats van 5 jaar en ouder is er nu Original Care. De all-in onderhoudsbeurt voor een scherp en vast tarief, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Een standaard all-in-beurt kost €169,00

Dit is inclusief het verversen van de motorolie, controle op 15 essentiële punten, het vervangen van  het oliefilter, het bijvullen van vloeistoffen en indien nodig APK. Daarnaast krijgt u eerlijk en duidelijk advies over het wel of niet vervangen van bougies, luchtfilter en/of remvloeistof.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Fiat-onderdelen. Zo blijft uw Fiat in topconditie en behoudt bovendien zijn waarde. meer weten? Maak direct een afspraak via onze planner. Want wat origineel is moet origineel blijven.

LAAT JE NIET VERRASSEN

Ga naar de onderhoudscalculator van Fiat en weet wat de onderhoudskosten van jouw Fiat zijn

werkplaats