Reparaties

REPARATIES BIJ AUTOBEDRIJF AARSMAN

Een defect of storing in je auto is vervelend maar het komt helaas voor. Wij streven erna om problemen, zo snel mogelijk, goed op te lossen. U kunt voor reparaties zowel terecht met Fiat’s, maar ook voor auto’s van andere merken.

DIAGNOSE STELLEN

Om een diagnose te kunnen stellen zal uw auto vaak uitgelezen moeten worden. Uitlezen kost bij ons € 27,50 ex btw (€ 33,28 inclusief btw) Verder zal de tijd die onze monteur aan uw auto bezig is om diagnose te kunnen stellen betaald moeten worden. (€75,00 ex btw per uur = € 90,75 inclusief btw per uur) Na de diagnose kunnen we in de meeste gevallen een offerte voor u maken zodat u weet wat het totaalplaatje gaat kosten. Als dat niet kan zullen we van te voren vertellen dat het op na calculatie gaat.

LEENAUTO'S

Duurt een reparatie langer dan verwacht kunnen we, indien voorradig, een leenauto ter beschikking stellen. Een leenauto is bij ons gratis, je betaalt wel de brandstof. Krijg je dan het laatste nieuwe model mee? Nee, we hebben een aantal oudere Fiat panda’s hiervoor beschikbaar. Wil je in een nieuwe vervang auto rijden? Dat kan, maar dat kost dan 35 euro per dag.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.