Private Lease

PRIVATE LEASE OF KOOP WAT PAST BIJ U?

Op zoek naar een nieuwe auto? Kies voor een nieuwe Fiat of Alfa Romeo op een manier die bij uw leven past. Wilt u graag zelf de eigenaar van uw nieuwe auto zijn en niet van tevoren bepalen hoe lang u in de auto wilt rijden? Of spreekt het idee van een all-inclusive bedrag u aan zodat u makkelijk kan budgetteren en na enkele jaren zonder zorgen uw auto weer inlevert? Private lease of kopen, de keus is aan u.

WAT IS PRIVATE LEASE?

Een auto private leasen (of privé leasen) is tegenwoordig heel normaal en steeds meer mensen kiezen ervoor. Waarom? Omdat u met private lease wel de lusten hebt van een nieuwe auto, maar niet de lasten. U rijd een nieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. En dit geheel zorgeloos want het maandbedrag is inclusief de kosten voor onder andere:

  • Reparaties
  • Onderhoud
  • Schadeherstel
  • All risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp

Door de kiezen voor private lease komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wij regelen alles en u hoeft alleen nog de brandstof te betalen

HOE WERKT PRIVATE LEASEN?

Bij private leasen stelt u de auto zelf samen of kiest een model uit de showroom, bepaald de looptijd van het lease-contract en het aantal kilometers dat u per jaar wil rijden. Op basis hiervan wordt uw maandelijkse bedrag bepaald.

De lease-auto is eigendom van de leasemaatschappij en als de looptijd verstreken is levert u de auto weer in en mag u weer een nieuwe uitzoeken! Ideaal wanneer u niet te lang aan één auto vast wil zitten.

BENIEUWD OF PRIVATE LEASE BIJ U PAST?

Nog niet overtuigd of private lease of koop het beste bij uw situatie past? Kom eens langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er voor u zijn en beantwoorden graag al uw vragen.